Video van achterkant iPhone 6

iPhone 6De achterkant van de iPhone 6 is inmiddels in een video opgedoken en vandaag op internet gezet. De achterkant van de iPhone 6 is al meerdere keren op de foto gezien maar een video hadden we nog niet eerder voorbij zien komen. De eerdere video’s lieten alleen de dummy’s van de iPhone 6 zien, deze keer gaat het dus om de originele achterkant van Apple’s nieuwste iPhone welke in september in de winkels zal komen te liggen.

De achterkant in de video is ook van binnen afgewerkt zodat de iPhone-onderdelen er later in gemonteerd kunnen worden.

De behuizing van de iPhone 6 is bijna hetzelfde als dat we eerder voorbij zagen komen in de verschillende dummy’s. Designveranderingen welke we nog niet kennen zien we dus niet in deze video maar deze video laat wel het nieuwe ontwerp van de iPhone 6 grotendeels zien.

Het is verschillende lezers opgevallen dat het gat waar de flitser van de iPhone door heen komt weer rond is gemaakt, dit wil overigens niet zeggen dat de dubbele ledflitser weer is afgeschaft door Apple. De dubbele ledflitser is wel ingebouwd in de iPhone 5s. Het is zeer waarschijnlijk dat Apple de dubbele ledflitser op een effectieve wijze heeft gemaakt zodat ze nu in de ronde opening passen.

In de video is zo goed als zeker de originele achterkant te zien maar dit is nog niet bevestigd. Zodra Apple de iPhone 6 heeft aangekondigd zullen we voor 100 procent weten hoe deze nieuwe smartphone eruit komt te zien. De iPhone 6 welke in twee formaten te koop zal zijn, namelijk in een 4,7-inch en een 5,5-inch uitvoering zal op vrijdag 19 september verkocht gaan worden.