iPhone 6 prijzen bekend

De iPhone 6 prijzen zijn inmiddels zo goed als zeker bekend, als je de iPhone 6 kopen wilt in september dan betaal je de volgende prijzen voor de nieuwe smartphone van Apple.

De iPhone 6 prijzen:
– iPhone 6 met 16GB: €749 (verwachte prijs)
– iPhone 6 met 32GB: €849 (verwachte prijs)
– iPhone 6 met 64GB: €949 (verwachte prijs)

Zoals je kunt zien is de prijs van de nieuwe iPhone weer iets hoger dan de prijs van de iPhone 5s toen deze gelanceerd werd, inmiddels is de prijs van deze smartphone nog verder gezakt. De iPhone 6 zal het eerst te koop zijn in de Apple Stores en daarna volgen de telecomproviders die ook weer met mooie aanbiedingen zullen gaan komen zodra de nieuwe iPhone in Nederland te koop is.

De prijzen hierboven zullen de vanaf prijzen zijn, de iPhone 6 zal er in twee formaten komen namelijk een 4,7-inch en een 5,5-inch model en verder zullen er weer verschillende opslagcapaciteiten en kleuren te kiezen zijn, dus de keuze is enorm dit keer.

Allebei de formaten komen tegelijk uit, eerder kwamen de berichten naar buiten dat de grotere iPhone de 5,5-inch uitvoering later dit jaar in de winkels zou liggen maar ook deze zal in september verkocht gaan worden.

De iPhone 6 zal zowel qua binnenkant als buitenkant verschillen met de huidige iPhone 5s, zo zal de nieuwe iPhone dunner worden en worden voorzien van een snelle nieuwe A8-processor, een nieuwe camera, het display is dus groter ook de kleinere uitvoering is al groter dan de iPhone 5s en de accu zal weer langer mee gaan dan de huidige accu’s.

De productie van de nieuwe smartphone van Apple start al in juli dus de kans dat er al snel nieuwe foto’s naar buiten komen van de onderdelen is vrij groot.

De prijzen van de iPhone 6 zullen in Nederland gelijk zijn met de prijzen in Frankrijk en Duitsland, wel zal de release een week eerder in Duitsland zijn. Zo is het trouwens ook gegaan met de release van de voorgaande iPhone’s.