iPhone 6 komt in een 128GB uitvoering

In september zal de iPhone 6 in de winkels liggen, we lezen elke dag weer de laatste nieuwtjes over de nieuwe smartphone van Apple. Zo komt vandaag het bericht binnen dat de grotere iPhone6, de 5,5-inch versie er ook gaat komen in een 128GB uitvoering. De kleinere versie de 4,7-inch versie zal een maximale opslagcapaciteit van 64GB krijgen.

Het gerucht over de 128GB versie komt van de Chinese Wei Feng, deze bron heeft nog niet eerder Apple-geruchten verspreid maar het gerucht klopt wel met eerder naar buiten gekomen berichten over de iPhone 6. Er is nog niet eerder een iPhone verschenen met een opslagcapaciteit van 128GB, Apple ging nooit verder dan 64GB. Tot nu toe kennen we alleen de iPad met een opslagruimte van 128GB, maar doordat de 5,5-inch bijna het formaat heeft van een tablet moet Apple gedacht hebben om deze smartphone ook in een 128GB versie uit te gaan brengen.

Vanaf vrijdag 19 september zal de iPhone 6 in de winkels liggen en de 16Gb versie zal gaan verdwijnen wat er dus overblijft zijn de 32GB, 64GB en de 128GB uitvoering mogelijk in verschillende kleuren en dus in twee formaten.

De iPhone 6 5,5-inch zal ook een beeldstabilisator krijgen hiermee kun je nog mooiere foto’s en video’s maken, het kleinere model zal de beeldstabilisator niet krijgen. Allebei de modellen zullen dunner en sneller gaan worden.