Productie iPhone 6 met 5,5-inch scherm start in augustus

De productie van de iPhone 6 met het 5,5-inch scherm zal in augustus gaan beginnen, de productie van de iPhone 6 met het 4,7-inch scherm begint al in juli. Dat de iPhone 6 er in twee formaten gaat komen dat lijkt wel zeker als we alle Apple-blogs en goed geinformeerde bronnen mogen geloven. Beide iPhones zullen dit jaar in de winkels komen te liggen, het 4,7-inch model zou al in september of oktober verkocht gaan worden.

De iPhone 6 met het 4,7-inch scherm zal in juli geproduceerd gaan worden door Foxconn welke 30 procent uitbesteed aan Winstron omdat Foxconn mogelijk de gehele productie niet aan kan. Het 5,5 inch-toestel wordt wel helemaal door Foxconn geproduceerd maar hiermee wordt in augustus gestart, het 5,5-inch-model zal dus ook later in de winkels komen te liggen.

Zoals we gisteren al melden zal de iPhone 6 op 19 september in Duitsland verkocht gaan worden, dit wist het Deutsche Telekom naar buiten te brengen. We mogen er vanuit gaan dat de iPhone 6 één of hooguit twee weken na de lancering in Duitsland ook in Nederland in de winkels ligt.

We houden je op de hoogte zodra er meer nieuws bekend is over de iPhone 6.