iPhone 6 kopen kan vanaf 19 september in Duitsland

Volgens Deutsche Telekom kun je de iPhone 6 kopen in Duitsland vanaf 19 september. Dit zou zijn afgeleid uit geheime documenten waar in staat dat de iPhone 6 in Duitsland vanaf 19 september verkocht gaat worden.

Deutsche Telekom de grootste telecomprovider van Duitsland heeft inmiddels de klantenservice van de iPhone 6 verkoopdatum op de hoogte gebracht. De verkoop van de iPhone 6 in de Duitse Apple Stores zou ook op 19 september beginnen. Deutsche Telekom heeft de klantenservice opdracht gegeven om klanten wiens abonnement rond de release datum van de iPhone 6 afloopt te overtuigen om de iPhone 6 bij hun abonnement te bestellen.

Al weten we nog niet zeker of de release datum van de iPhone 6 exact op 19 september zal zijn het lijkt er wel op dat de release datum niet ver van 19 september af zal liggen. Apple lanceert namelijk een nieuwe iPhone altijd op vrijdag en ook 19 september valt dit jaar op vrijdag en de twee voorgaande iPhones kwamen ook rond deze tijd op de markt.

De iPhone 5 kwam op 21 september in Duitsland in de winkels te liggen en de iPhone 5s op de 20e. 19 september voor de iPhone 6 lijkt dus een realistische datum.

In Duitsland heeft Apple alle medewerkers verboden om in de maand september vakantiedagen op te nemen deze vakantieverboden geven meestal aan dat er een nieuw product gelanceerd gaat worden.

Als 19 september echt de release datum van de iPhone 6 is in Duitsland dan zou dit betekenen dat de iPhone 6 één of twee weken later in Nederland verkocht gaat worden, de Nederlandse release datum is altijd vrij snel na die van Duitsland.