iPhone 6 krijgt mogelijk een gebogen scherm

De iPhone 6 zal mogelijk een licht gebogen scherm/zijkant krijgen zo hebben anonieme bronnen gemeld aan het Japanse Macotakara. Het zal de eerste iPhone worden met een licht gebogen scherm/zijkant maar de zijkant zal niet zo gebogen zijn al bij andere smartphones met een gebogen scherm, de zijkant zal een klein beetje schuin aflopen waardoor de iPhone 6 prettig in de hand ligt.

Het gaat hier nog wel om een gerucht dus we kunnen nog niet met zekerheid bevestigen of de iPhone 6 ook daadwerkelijk een gebogen scherm zal gaan krijgen. Hoe meer we naar de release datum van de iPhone 6 gaan des te meer geruchten er verspreid zullen worden.

De release datum voor de iPhone 6 met het 4,7-inch scherm is in de herfst, de release datum voor het model met het 5,5-inch scherm zal pas volgend jaar zijn, aangezien Apple problemen ondervind met het vinden van een juiste accu voor deze dunne iPhone.