Foto met mogelijke iPhone voorkant gelekt

Op het Chinese sociale netwerk Sina Weibo is de mogelijke voorkant van de iPhone 6 te zien op een uitgelekte foto. De voorkant is een behoorlijk stuk groter dan die van de iPhone 5s, welke op de foto ook te zien is. Dit is de eerste foto die voorbij komt, al weten we nog niet helemaal zeker of de foto wel helemaal echt is.

iPhone 6 voorkantDe iPhone 6 zal er in twee formaten gaan komen één met een 4,7-inch en één met een 5,5-inch display. Mogelijk is de iPhone 6 op de foto een prototype. De homeknop van de telefoon is afgedekt net als de kleine openingen voor de FaceTime-camera en de frontspeaker. De randen rond het scherm zijn iets dunner geworden.

Marktanalist Peter Misek verwacht dat de iPhone 6 adviesprijs waarschijnlijk met 100 dollar stijgt, zo liet hij vandaag weten.

De releasedatum van de iPhone 6 zal in september zijn.