Productie iPhone 6 tweede kwartaal van start

De productie van de iPhone 6 zal in het tweede kwartaal van 2014 ergens tussen april en juni beginnen. Dit is op te maken uit een publicatie van The Commercial Times.

De Taiwainese elektronicafabrikant Pegatron Corporation zou volgende maand al kunnen beginnen met de productie van de iPhone 6. Het gaat hier om een massaproductie. De iPhone 6 zal in het najaar van 2014 in de winkels moeten liggen, Foxconn zal in 2014 90 miljoen toestellen leveren aan Apple. Niet eerder leverde een fabrikant zoveel toestellen.

De iPhone 6 zou over sensoren die druk, temperatuur en luchtdruk kunnen meten beschikken, verder zou deze worden uitgerust met de A8-processor met een kloksnelheid van 2,6GHz. Het display zou 4,7 of 4,8 inch groot zijn en de camera 8 megapixel.