iPhone 6 zal 10 megapixel camera en betere lens krijgen

Het ene gerucht over de iPhone 6 volgt het andere gerucht op, zo ook vandaag weer. De iPhone 6 zal worden uitgerust met een 10 megapixel camera en een betere lens krijgen weet de site GforGames te melden, op basis van een rapport welke staat op de Chinese website IT168. Hierin wordt geschreven over de kwaliteit van de lens van de iPhone 6 en hierin staat ook dat de iPhone 6 camera 2 megapixel meer krijgt dan de iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c en de iPhone 5s deze iPhone’s hebben de beschikking over een 8 megapixel camera.

Het zijn niet alleen de megapixels die de camera beter maken, zo zal Apple ook de lens verbeteren ten opzichte van de huidige modellen. De iPhone 6 krijgt een lens van het resin-soort hiermee zijn helderdere foto’s te maken. De dunnere lensfilter zal worden gemaakt van hars, hiervoor is gekozen omdat hars kleurverschuiving in de foto minimaliseert.

Nu zitten er nog Hybrid IR filters in de iPhone’s.