iPhone 6 krijgt een 4,8-inch scherm

Naarmate de release datum van de iPhone 6 dichterbij komt, zien we ook steeds meer geruchten voorbij komen. Vandaag kwam het gerucht voorbij over het iPhone 6 display. Volgens een Wall Street analist heeft Apple er voor gekozen om de iPhone 6 van een 4,8-inch display te voorzien. Dit zou blijken uit een memo die analist Timothy Arcuri van investeringsbank Cowen and Company heeft gestuurd aan zijn investeerders.

Het display van de iPhone 6 zal tevens een hogere resolutie krijgen dan de 1136 bij 640 pixels van de iPhone 5s. Verder weet de analist te melden dat de iPhone 6 de draadloze standaard Wi-Fi 802.11ac zal ondersteunen. De iPhone 6 zal zoals het er nu naar uitziet gelijktijdig uitkomen met het nieuwe iOS.

iPhone 6 release datum

Wat precies de release datum van de iPhone 6 zal zijn is op het moment nog niet duidelijk er gaan geruchten dat de nieuwe iPhone al in juni in de winkels komt te liggen maar aannemelijker is het bericht dat we de iPhone in de herfst kunnen verwachten, ook omdat er eerder al geruchten te lezen waren dat Apple in mei met de productie gaat beginnen en Apple doet dit meestal 3 maanden voor de lancering van een nieuw product.