iPhone 6 mogelijk duurder door groter display

Volgend jaar zal Apple met een nieuwe iPhone gaan komen en deze zal naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 6 gaan heten, inmiddels zijn er al genoeg geruchten op het internet te vinden, vandaag werd bekend dat de iPhone 6 mogelijk duurder gaat worden dan de iPhone 5s. De reden dat de iPhone 6 duurder zal gaan worden is dat deze een 4,7-inch of misschien zelfs groter display gaat krijgen.

Analist Chris Caso laat weten dat de prijs met zeker $50 tot $100 gaat stijgen ten opzichte van de iPhone 5s, dit zou betekenen dat de iPhone 6 i.c.m. een abonnement in de Verenigde Staten $249 of $299 zal gaan kosten, voor een iPhone 5s met abonnement betaal je nu nog $199.

Wat er precies gaat veranderen aan de iPhone 6 is op het moment nog moeilijk te zeggen, het duurt ook nog een jaar voordat wij de iPhone 6 kunnen kopen, de iPhone 5c en de iPhone 5s zijn nog maar net één maand verkrijgbaar in Nederland dus voorlopig zullen we het met deze toestellen moeten doen en dit is overigens ook helemaal geen straf.

Wat wel zo goed als zeker is is dat de iPhone 6 een groter display zal krijgen dit is ook iets waar veel mensen behoefte aan schijnen te hebben, iets wat mogelijk ook op de iPhone 6 zal zitten is de vingerafdrukscanner welke ook op de iPhone 5s zit. Verder zal er misschien weer een snellere processor ingebouwd worden en mogelijk zal het display gebogen zijn.

Zodra wij meer weten over de iPhone 6 dan laten wij je dat natuurlijk meteen weten.