iPhone 6 krijgt groter en gebogen display

De iPhone 5s is nog maar net op de markt en de geruchten over de iPhone 6 duiken al weer op, zo komt vandaag het bericht naar buiten dat de iPhone 6 een gebogen scherm zou krijgen iets wat we ook al eerder hebben gelezen op het internet, dit keer komt Bloomberg met deze mededeling. Het display van de iPhone 6 zou een afmeting krijgen tussen de 4,7 inch en 5,5 inch. Een behoorlijk groot scherm dus voor de iPhone 6, het design van de iPhone 6 zal zeker gewijzigd worden ten opzichte van de iPhone 5c en 5s.

Apple zou al langer bezig zijn om een iPhone te maken met een groter display dan de huidige 4-inch van de iPhone 5, 5c en 5s, bij de iPhone 6 zouden ook de randen aan de linker en rechterkant van het scherm verdwijnen.

De releasedatum van de iPhone 6 zou overigens pas in het derde kwartaal van 2014 zijn, we moeten dus nog een behoorlijke tijd wachten voordat de iPhone 6 verkocht gaat worden, wat de prijs van de iPhone 6 zal gaan worden is op het moment nog niet bekend.